Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di pinoli sgusciati
- 80 g di rucola
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 limone preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco
- 1 pizzico di sale
- 150 g di affettato di seitan al naturale (o di seitan affettato sottile)
- fette di pane integrale tostate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 841 kJ / 201 kcal
- Eiwitten
- 11.5 g
- Koolhydraten
- 3.2 g
- Vetten
- 15.9 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spezzatino di tofu e funghi (vegan)
50min
Polpette di tempeh con pomodorini confit (vegan)
1 Std.
Tofu al cartoccio con verdure
40min
Tempeh impanato con crema di finocchi
40min
Tofu in crosta di sesamo
20 Min
Carbonara di seitan
40min
Spezzatino di seitan con patate e carote
1 Std. 20 Min
Riso basmati con tofu e asparagi verdi
40min
Seitan con crema di ceci (vegan)
1 Std. 20 Min
Pilaf di lenticchie e bulgur con zucca verde e gialla
1 Std.
Bocconcini di seitan con salsa di mele
35min
Crostata di zucchine (vegan)
1 Std. 50 Min