Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di pane raffermo a pezzi (1-2 cm)
- 20 g di semi di sesamo neri
- 1 cucchiaio di curry in polvere
- 40 g di farina di mais
- 1 - 2 pizzichi di paprika dolce
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 4 pizzichi di pepe nero macinato
-
50
g di fecola di patate
of 50 g di amido di mais (maizena) - 100 g di acqua fredda
- 1 cucchiaio di salsa di soia
- 250 g di tempeh in due fette
- 30 g di olio extravergine di oliva + per friggere
- 30 g di scalogno
- 5 g di zenzero, radice fresca, pelata
- 300 g di finocchio a fette sottili
- 150 g di acqua
- 4 - 5 foglie di basilico fresco, lavate ed asciugate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 4037 kJ / 965 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 80.2 g
- Vetten
- 58.2 g
- Vezels
- 11.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpette di tempeh con pomodorini confit (vegan)
1h
Chili di tofu (vegan)
1h
Crêpes (vegan)
1h
Burger di azuki verdi e pinoli al profumo di basilico
20min
Seitan
4 Std. 15 Min
Tofu in crosta di sesamo
20min
Svizzere vegan
1h
Burger di soia e lenticchie
45 min
Lasagne con ragù di soia (vegan e senza glutine)
2h
Zuppa di tofu e verdure
50 min
Chili di seitan (vegan)
30 min
Besciamella (vegan)
15min