Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di pane raffermo a pezzi (1-2 cm)
- 20 g di semi di sesamo neri
- 1 cucchiaio di curry in polvere
- 40 g di farina di mais
- 1 - 2 pizzichi di paprika dolce
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 4 pizzichi di pepe nero macinato
-
50
g di fecola di patate
of 50 g di amido di mais (maizena) - 100 g di acqua fredda
- 1 cucchiaio di salsa di soia
- 250 g di tempeh in due fette
- 30 g di olio extravergine di oliva + per friggere
- 30 g di scalogno
- 5 g di zenzero, radice fresca, pelata
- 300 g di finocchio a fette sottili
- 150 g di acqua
- 4 - 5 foglie di basilico fresco, lavate ed asciugate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 4037 kJ / 965 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 80.2 g
- Vetten
- 58.2 g
- Vezels
- 11.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ragù alla soia (vegan)
40 min
Seitan
4 Std. 15 Min
Chili di tofu (vegan)
1 godz.
Polpette di tempeh alla curcuma (vegan)
35 min
Chili di seitan (vegan)
30 min
Tofu in crosta di sesamo
20 min
Bocconcini di seitan con salsa di mele
35 min
Ragù di tempeh
30 min
Hummus di barbabietola (vegan)
15 Min
Zuppa di miso con verdure
30 min
Polpette di tempeh con pomodorini confit (vegan)
1 godz.
Zuppa di tofu e verdure
50 min