Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di pane raffermo a pezzi (1-2 cm)
- 20 g di semi di sesamo neri
- 1 cucchiaio di curry in polvere
- 40 g di farina di mais
- 1 - 2 pizzichi di paprika dolce
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 4 pizzichi di pepe nero macinato
-
50
g di fecola di patate
of 50 g di amido di mais (maizena) - 100 g di acqua fredda
- 1 cucchiaio di salsa di soia
- 250 g di tempeh in due fette
- 30 g di olio extravergine di oliva + per friggere
- 30 g di scalogno
- 5 g di zenzero, radice fresca, pelata
- 300 g di finocchio a fette sottili
- 150 g di acqua
- 4 - 5 foglie di basilico fresco, lavate ed asciugate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 4037 kJ / 965 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 80.2 g
- Vetten
- 58.2 g
- Vezels
- 11.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpette di tempeh con pomodorini confit (vegan)
1h
Hummus di ceci
9h 20min
Crema di fagioli cannellini al profumo di mare (vegan)
15 Min
Polpette di tempeh alla curcuma (vegan)
35min
Noodle di soba con tofu
35min
Seitan con crema di ceci (vegan)
1h 20min
Tofu in crosta di sesamo
20 min
Bocconcini di seitan con salsa di mele
35min
Zuppa di tofu e verdure
50 min
Chili di tofu (vegan)
1h
Burger speziati di quinoa e cannellini
45 min
Chili di seitan (vegan)
30 min