Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta brisée
- 100 g di farina tipo 00 + q.b.
- 100 g di farina integrale
- 1 bustina di cremor tartaro (8 g)
- 5 g di sale
- 50 g di olio di semi di girasole
- 70 g di acqua
Crema di cannellini e noci
- 30 g di gherigli di noci
- 40 g di cipolla bianca a pezzi
- 4 foglie di radicchio a listarelle
- 1 cucchiaino di paprika piccante (optioneel)
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 35 g di olio extravergine di oliva
- 480 g di fagioli cannellini in scatola, scolati
- 15 g di succo di limone, spremuto fresco
- 1 cucchiaino raso di sale
Terminare la preparazione
- gherigli di noci frantumati q.b.
- 2 foglie di radicchio a listarelle
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1531 kJ / 366 kcal
- Eiwitten
- 9.9 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 20.7 g
- Vezels
- 6.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpettone di lenticchie (vegan)
2h
Burger vegetale con salsa allo yogurt
1h 10min
Burger di fagioli e feta
1h 35 min
Hummus di ceci e peperoni (senza lattosio)
45min
Crocchette di fagioli e spinaci (vegan)
1h 20min
Hummus di barbabietola (vegan)
15min
Polpettone di seitan
50min
Bocconcini di seitan con salsa di mele
35min
Veg-burger (vegan)
1h 10min
Pesto di mandorle e tofu (vegan)
15min
Sformato di fagioli dell'occhio
50min
Burger speziati di quinoa e cannellini
45min