Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ stecca di cannella
- ½ cucchiaino di pepe misto in grani
- 1 cucchiaino di semi di coriandolo
- 1 cucchiaino di semi di cumino
- 100 g di carota a pezzi
- 180 g di peperone rosso senza semi, a pezzi
- 5 rametti di coriandolo fresco, le foglioline + q.b.
- 150 g di cipolla dorata a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- 2 peperoncini "occhio d'uccello", freschi, senza semi
- 30 g di olio di oliva
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 80 g di acqua
- 400 g di ceci bianchi in scatola, scolati
- 400 g di fagioli cannellini in scatola, scolati
- 400 g di fagioli rossi in scatola, scolati
- 1 cucchiaio di concentrato di pomodoro
- 2 cucchiai di dado per brodo vegetale
- ½ cucchiaino di peperoncino rosso secco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1180 kJ / 196 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 14 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di bulgur e lenticchie rosse
1u.
Zuppa di miso con verdure
30min
Ragù alla soia (vegan)
40min
Curry di ceci e pomodoro (Rogan Josh curry)
25min
Riso Kashmiri
30min
Cavolfiore tikka masala
30min
Chili di tofu (vegan)
1u.
Zuppa al curry con formaggio paneer
4h 5min
Chili di seitan (vegan)
30min
Chili vegetariano
1 Std. 5 Min
Zuppa di miso con soba
55 Min
Curry di lenticchie alla cingalese (Dahl)
30min