Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta fresca
- 135 g di acqua
- 300 g di farina di semola di grano duro
- 15 g di olio di oliva
Ragù di lenticchie
- 50 g di cipolla
- 70 g di carota a pezzi
- 50 g di sedano a pezzi
- 1 foglia di salvia fresca
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di concentrato di pomodoro
- 100 g di vino rosso
- 200 g di lenticchie rosse, secche decorticate
- 500 g di passata di pomodoro
- 250 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di zucchero
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Besciamella vegan
- 500 g di bevanda a base di riso, non zuccherata
- 250 g di acqua
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 75 g di farina
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2115.7 kJ / 505.7 kcal
- Eiwitten
- 16.8 g
- Koolhydraten
- 78.8 g
- Vetten
- 14.3 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Vezels
- 8.5 g
- Natrium
- 501.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ragù alla soia (vegan)
40min
Parmigiana vegetariana con ragù di lenticchie
1sa 25 dk
Lasagne con ragù di verdure (Bimby Friend)
1sa 10 dk
Paccheri gratinati al ragù di tofu (vegan)
1h
Ragù di lenticchie
1h 15min
Lasagne con ragù di soia (vegan e senza glutine)
2 Std.
Lasagna vegetariana
2 Std.
Pasta al forno vegetariana
40min
Lasagne al ragù di lenticchie (vegan)
2 Std. 20 Min
Pasta al forno vegana
1h
Pesto di mandorle e tofu (vegan)
15 Min
Lasagne alle verdure (vegan)
2 Std.