Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta fresca
- 135 g di acqua
- 300 g di farina di semola di grano duro
- 15 g di olio di oliva
Ragù di lenticchie
- 50 g di cipolla
- 70 g di carota a pezzi
- 50 g di sedano a pezzi
- 1 foglia di salvia fresca
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di concentrato di pomodoro
- 100 g di vino rosso
- 200 g di lenticchie rosse, secche decorticate
- 500 g di passata di pomodoro
- 250 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di zucchero
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Besciamella vegan
- 500 g di bevanda a base di riso, non zuccherata
- 250 g di acqua
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 75 g di farina
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2115.7 kJ / 505.7 kcal
- Eiwitten
- 16.8 g
- Koolhydraten
- 78.8 g
- Vetten
- 14.3 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Vezels
- 8.5 g
- Natrium
- 501.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sedanini integrali al ragù di lenticchie rosse
1h
Polpette di tempeh con pomodorini confit (vegan)
1h
Lasagne alle verdure (vegan)
2h
Crostata salata di verdure (vegan)
1h 5 min
Ragù di lenticchie
1h 15 min
Parmigiana vegetariana con ragù di lenticchie
1h 25 min
Paccheri gratinati al ragù di tofu (vegan)
1h
Lasagne con ragù di soia (vegan e senza glutine)
2h
Lasagne al ragù di lenticchie (vegan)
2h 20 min
Ragù alla soia (vegan)
40 min
Sorgo con zucchine, uvetta e pinoli (vegan)
50 min
Besciamella (vegan)
15min