Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di cipolla a metà
- 2 - 3 spicchi di aglio
- 40 g di concentrato di pomodoro
- 30 g di burro
- 200 g di lenticchie rosse secche
- 2 cucchiai di menta secca tritata
- 30 g di riso
- 20 g di bulgur
- 1 ½ - 1 ¾ cucchiaini di sale
- ¼ cucchiaino di pepe nero macinato
- ¼ cucchiaino di peperoncino secco piccante
- 1470 g di acqua, a temperatura ambiente
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1660 kJ / 396.5 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 7.3 g
- Vezels
- 10.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di bulgur, tonno e fagioli
45 min.
Zuppa di lenticchie alla turca
1h
Zuppa di quinoa e fagioli borlotti
35 min.
Zuppa di lenticchie e zucca
45 min.
Zuppa di lenticchie rosse
50 Min
Zuppa di lenticchie e orzo perlato
55 min.
Zuppa di farro e legumi
45 min.
Zuppa d'orzo e fagioli
50 Min
Zuppa di lenticchie
50 Min
Zuppa al profumo di curcuma
1h
Zuppa di farro e fagioli
1h
Zuppa di lenticchie e spinaci
1h 10min