Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 5 g di peperoncino piccante fresco
- 1 spicchio di aglio
- 160 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 20 g di aceto di mele
- 3 - 5 pizzichi di sale
- 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato
- 1 cavolfiore (circa 800 g)
- paprika in polvere, affumicata, a piacere
- 200 g di fagioli cannellini in scatola, scolati e sciacquati
- 25 g di passata di pomodoro
- 1 cucchiaino di tahin
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 5471 kJ / 1307.6 kcal
- Eiwitten
- 13.5 g
- Koolhydraten
- 37.9 g
- Vetten
- 125.7 g
- Verzadigd vet
- 17.8 g
- Vezels
- 11.7 g
- Natrium
- 426 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Dahal di lenticchie, broccoli e cavolfiore
50 menit
Insalata di ceci e coriandolo
40 min
Tranci di salmone con cavoli colorati e pinoli
30 min
Verdure insaporite alla vietnamita con riso jasmine
40 min
Cheese naan (vegan)
2j 30 menit
Polpette alla rucola
40 min
Dahl di lenticchie, spinaci e cipollotto
40 min
Zuppa frantoiana
45 Min
Cotolette di sedano rapa con crema di patate (senza lattosio)
35 Min
Burger ceci e rucola
40 min
Cous cous con verdure invernali
40 min
Minestra di zucca, castagne e fagioli
40 min