Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 spicchi di aglio
- 1 peperoncino rosso, senza semi, a pezzi
- 60 g di cipolla, a metà
- 830 g di acqua
- 300 g di funghi freschi in quarti o a fette
- 20 g di olio extravergine di oliva
-
1
cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
of 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 250 g di lenticchie rosse secche
- 20 g di concentrato di pomodoro
- 1 cucchiaino di curry in polvere
- 2 pizzichi di pepe di Cayenna macinato
- ¼ - ½ cucchiaino di sale
- ¼ cucchiaino di pepe macinato
- 200 g di panna (30-40% di grassi)
- prezzemolo fresco q.b. per guarnire
- pane q.b. per servire
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1965.7 kJ / 469.8 kcal
- Eiwitten
- 19.4 g
- Koolhydraten
- 47.2 g
- Vetten
- 24.6 g
- Verzadigd vet
- 12.1 g
- Vezels
- 8.3 g
- Natrium
- 264.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di patate e funghi
20 min
Zuppa speziata alle patate dolci e cavolo riccio
40min
Minestra di orzo con zucca e peperoni
35 Min
Vellutata di topinambur e cavolfiore con tortini ai quattro formaggi
1h
Zuppa di legumi vegetariana
40min
Zuppa di lenticchie alla turca
1h
Zuppa di fagioli
40min
Zuppa di bulgur e lenticchie rosse
1h
Curry di ceci (vegan)
1h
Zuppa di pollo e cavolfiori
40min
Zuppetta di ceci
45min
Zuppa di cavolo, porri e ceci
30min