Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 450 g di porri a metà nel senso della lunghezza e poi a fette (5 mm)
- 560 g di acqua
- 180 g di mascarpone
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato + q.b.
- 500 g di patate novelle, a metà
- 600 g di filetto di salmone fresco (pezzo intero)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2550 kJ / 609 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 39 g
- Vezels
- 5.2 g
Alternatieve recepten
Strüdel salato con mele, speck e formaggio Asiago
1h 30 min
Torta salata radicchio e salsiccia
1sa 15 dk
Lasagna di gamberi monoporzione
1h 30 min
Mini strüdel salati al porro e salmone
1h 20 min
Tortino con il cuore morbido al lampone
3 Std. 30 Min
Pasticcio di pesce e patate (TM6)
1h 10 min
Salmone con salsa ai porri e piselli
25 Min
Salmone con pesto di cedro
30 min
Involtini di pollo, orzo e spinaci
40 min
Pasticcio di pesce e patate
1h 10 min
Menù: Tranci di tonno con composta di cipolla e plumcake allo yogurt (Bimby Friend)
1h
Sovracosce di pollo speziate alla birra
1h 30 min