Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 450 g di porri a metà nel senso della lunghezza e poi a fette (5 mm)
- 560 g di acqua
- 180 g di mascarpone
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato + q.b.
- 500 g di patate novelle, a metà
- 600 g di filetto di salmone fresco (pezzo intero)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2550 kJ / 609 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 39 g
- Vezels
- 5.2 g
Alternatieve recepten
Bocconcini di pollo in crema di zucchine
35 Min
Petto di pollo alla griglia con purè di patate
1sa
Manzo insaporito con asparagi
30 dk
Salmone al curry con verdure invernali
35 Min
Rosa di Parma
1sa 10 dk
Bocconcini di tacchino alle verdure
40min
Bratwurst con insalata di patate
35 Min
Cartocci di salmone e broccoli con patate dolci
40min
Sformato di verdure e formaggio
45 dk
Involtini di pollo, orzo e spinaci
40min
Fagottini iperproteici con uova, speck e mozzarella
50min
Petto di tacchino, insalata di verdure e maionese al chimichurri
25 Std.