Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 800 g di filetti di merluzzo in 4 tranci (200 g circa cad.)
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 4 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 1 spicchio di aglio
- 500 g di cavolo nero a listarelle
- 500 g di acqua
- pepe verde in grani q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1854.5 kJ / 306 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 15.8 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 184.2 mg
Alternatieve recepten
Contorno di carciofi sottovuoto
50 Min
Frittata di agretti
1hod.
Contorno di agretti
40 Min
Salmone all'arancia con agretti
40 Min
Gallinella al pepe rosa in crema di broccoli
40 Min
Carciofi stufati
30 min
Cime di rapa stufate
55 Min
Cuore di merluzzo e contorno di cicoria
45 min
Contorno di cavolo nero
20 min
Contorno di spinaci
25min
Contorno di broccoli al vapore con salsa alle alici e olive
35 min
Sogliole e finocchi con curry al Varoma
35 min