Compatibele versies
Filetto di nasello con contorno di finocchi e arance
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g di filetti di nasello
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 arancia naturale, il succo e scorza grattugiata
- 20 foglie di menta fresca lavate
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 500 g di acqua
- 1 finocchi a fettine sottili
- 1 - 2 arance, preferibilmente biologiche pelate a vivo
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1004 kJ / 240 kcal
- Eiwitten
- 20.6 g
- Koolhydraten
- 10.6 g
- Vetten
- 13.1 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 288.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetti di salmone al Varoma con contorno di verdure
40 min
Merluzzo alla pizzaiola
30 min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45 min
Pesce al limone con patate e verdure al prezzemolo
40 min
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35 min
Filetto di branzino con carciofi e ceci
40 min
Filetti di orata al cartoccio con crema di lenticchie
40 min
Filetti di cernia con salsa al pomodoro
1h
Platessa al pomodoro
30 min
Filetti di nasello con carote arancioni e viola al timo
45 min
Orata in crosta di patate con emulsione alle erbe
1h 20min
Trota salmonata al pesto di olive
35 min