Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di pecorino a pezzi
- 500 g di acqua
- 250 g di cavoletti di Bruxelles, puliti e a metà
- 320 g di pasta corta a piacere
- 50 g di cipolla dorata a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio schiacciato
- 80 g di pinoli, tostati
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2328 kJ / 556.5 kcal
- Eiwitten
- 21.8 g
- Koolhydraten
- 67.9 g
- Vetten
- 23.8 g
- Verzadigd vet
- 4.4 g
- Vezels
- 6.6 g
- Natrium
- 278.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta al pomodoro e peperoni
30min
Pasta integrale risottata con cavolo romano
40min
Penne integrali con fonduta di porri
50min
Pasta broccoli e acciughe
40min
Linguine con pesto di noci e broccoli
35 Min
Pasta integrale radicchio, provola e noci
20 min
Risotto cavolo nero e Castelmagno
35 Min
Penne integrali con melanzane, pomodori e mozzarella
40min
Caserecce alla verza e pasta di salame
35 Min
Risotto cavoletti di Bruxelles e pancetta
40min
Penne con broccoli e pomodori secchi (senza glutine)
1 godz. 5 min
Carbonara di zucchine, fagiolini e pancetta
45min