Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 - 50 g di farina tipo 00
- 600 g di carne di vitello, a fette sottili (circa 10x15 cm)
- ½ limone
- 10 - 15 g di zenzero fresco, pelato e a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di burro
- 50 g di vino bianco
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 2 pizzichi di sale
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 5172 kJ / 1236 kcal
- Eiwitten
- 129.6 g
- Koolhydraten
- 34.2 g
- Vetten
- 61.7 g
- Verzadigd vet
- 24.5 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 2115.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bocconcini di pollo in crema di zucchine
35 Min
Sovracosce di pollo speziate alla birra
1j 30 menit
Polpettone spinaci e pancetta
1j 30 menit
Poké Bowl di tonno
40 min
Orata con pesto allo zenzero
25 min
Insalata di totani, gamberi e verdurine croccanti
45 Min
Bowl di riso, avocado e salmone
40 min
Bocconcini di tacchino alle verdure
40 min
Bocconcini di pollo piccanti
45 Min
Cuori di merluzzo con patate e fagiolini
40 min
Petto di pollo alla griglia con purè di patate
1j
Arrosto di vitello con salsa all'arancia
1 Std. 40 Min