Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di seitan a pezzi
- 50 g di noci sgusciate
- 1 cipolla a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline
- 300 g di melanzane a cubetti (2 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di passata di pomodoro
- 50 g di acqua
-
1
cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
of ½ dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
- 320 g di pasta secca tipo trofie
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2075 kJ / 496 kcal
- Eiwitten
- 21.5 g
- Koolhydraten
- 64.8 g
- Vetten
- 18.5 g
- Vezels
- 6.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta al pomodoro e peperoni
30min
Penne melanzane e menta
50min
Spaghetti alla chitarra con piselli e curcuma (vegan)
50min
Carbonara vegana
30min
Carbonara di seitan
40 min
Penne al ragù vegetale, finocchietto selvatico e scaglie di Parmigiano reggiano DOP (di Francesca Romana Barberini)
35 min
Paccheri gratinati al ragù di tofu (vegan)
1óra
Penne seitan, mandorle e salvia
20 min
Polpette di pane e seitan con cipolle stufate
55min
Lasagne vegan con funghi, cavolo nero e pesto di rucola e noci
1h 30 min
Tagliatelle al ragù di seitan e verdure
40 min
Penne con broccoli e pomodori secchi (senza glutine)
1h 5min