Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di prosciutto crudo a listarelle
- 20 g di burro
- 30 g di cipolla in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di pasta secca tipo caserecce
- 150 g di radicchio a listarelle
- 150 g di carote a julienne
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 120 g di crescenza cremosa
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2433 kJ / 23.3 kcal
- Eiwitten
- 66.6 g
- Koolhydraten
- 26.5 g
- Vetten
- 5.4 g
- Verzadigd vet
- 5.4 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 1232.6 mg
Alternatieve recepten
Penne risottate con verdure
35 min.
Mezze penne risottate 3 zeta (zola, zucchine e zafferano)
30 min.
Pasta al pesto di fagiolini
30 min.
Pasta tonno e olive
35 min.
Pasta cavoletti di Bruxelles e pinoli
40 min.
Farfalle risottate in salsa di tonno, ricotta e pinoli
35 min.
Orecchiette speck e radicchio
35 min.
Pasta integrale radicchio, provola e noci
20 Min
Pasta radicchio e pancetta
30 min.
Fusilli con fiori di zucca, pancetta e zafferano
45 min.
Pasta al forno vegetariana filante
1h
Spaghetti scarola, olive e briciole di pane (vegan)
35 min.