Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 cuori di merluzzo,
- 4 pomodorini ciliegia a metà
- 12 foglie di menta
- 120 g di cipolla rossa a listarelle
- sale q.b.
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di cicoria
- 500 g di acqua
- 1 spicchio di aglio
- 1 - 2 pizzichi di peperoncino secco piccante
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 752.2 kJ / 179.8 kcal
- Eiwitten
- 17.2 g
- Koolhydraten
- 3.6 g
- Vetten
- 10.8 g
- Vezels
- 2.8 g
Alternatieve recepten
Contorno di scarola con noci e pinoli
20min
Cime di rapa stufate
55min
Cicorie stufate
35min
Contorno di spinaci
25min
Bietole con emulsione di pomodorini
50min
Merluzzo al vapore con cavolo cappuccio viola, nespole e datteri (di Mirko Ronzoni)
1h
Puntarelle alla romana
15min
Salmone all'arancia con agretti
40min
Carciofi trifolati
30min
Contorno di agretti
40min
Filetto di agnello ripieno sottovuoto con contorno di agretti
3sa 45 dk
Salmone e carciofi al Varoma
55min