Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di cipollotto
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di carciofi, puliti e in quarti
- 200 g di zucchine a tocchetti (1-2 cm)
- 150 g di carote, pelate e a tocchetti (1-2 cm)
- 500 g di latte intero
- 30 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino raso di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 250 g di pasta secca corta
- 80 g di scamorza affumicata a cubetti
- 30 g di burro
- 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2597 kJ / 620.8 kcal
- Eiwitten
- 23.5 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 30.5 g
- Verzadigd vet
- 13.1 g
- Vezels
- 6.6 g
- Natrium
- 984.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sformato di riso filante agli asparagi e prosciutto cotto
1hod. 5min
Pasta alla Norma leggera
1 Std.
Penne integrali con melanzane, pomodori e mozzarella
40 Min
Lasagna di zucchine al pesto
50 min
Quiche di spinaci e speck
2 Std.
Pasta al forno con cavolfiori e scamorza
1 Std. 15 Min
Millefoglie vegetariana
1 Std. 30 Min
Pasta ‘ncasciata
1 godz. 55 min
Sfogliata ai peperoni e stracciatella
1 Std.
Girelle di sfoglia con spinaci e Feta
1 Std. 10 Min
Maccheroncini al forno con melanzane e pomodorini
30 min
Lasagne ai funghi
2 Std.