Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 60 g di pistacchi al naturale sgusciati e spellati
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 5 rametti di timo fresco, le foglioline lavate
- 5 rametti di maggiorana fresca, le foglioline lavate
- 10 foglie di basilico fresco, lavate
- 10 foglie di menta fresca, lavate
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1200 g di acqua
- 150 g di zucchine a cubetti (2 cm)
- 150 g di fagiolini surgelati
- 320 g di pasta secca tipo trofie (cottura 12-15 minuti)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2775.4 kJ / 658.8 kcal
- Eiwitten
- 17.5 g
- Koolhydraten
- 80.7 g
- Vetten
- 36.6 g
- Verzadigd vet
- 6.8 g
- Vezels
- 5.1 g
- Natrium
- 197.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Involtini di melanzane con sugo alle verdure
1小时
Farfalle ai sapori di Sicilia
45 Min
Linguine con pesto di noci e broccoli
35min
Carbonara vegetariana
30min
Spaghetti di zucchine con salsa alle olive e menta
30min
Linguine alla carbonara di zucchine
30min
Pasta caprese
20 Min
Pasta fredda alla caprese
40min
Paella di fagioli rossi (vegan)
55min
Trofie pesto e champignon
30min
Penne alle erbe aromatiche e pomodori secchi
35min
Tagliatelle con yogurt, zucchine e zafferano
30min