Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di guanciale a listarelle
- 150 g di funghi misti surgelati
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 4 uova
- 10 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1228 kJ / 293.5 kcal
- Eiwitten
- 11.3 g
- Koolhydraten
- 0.5 g
- Vetten
- 27.4 g
- Verzadigd vet
- 8.2 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 513.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpette in salsa di funghi e vino bianco
45 min
Frittata primavera al vapore
50 min
Uova filanti
15 Min
Patate schiacciate all'olio extravergine di oliva
50 min
Contorno di funghi cremosi
35 min
Uova al funghetto
40 min
Uova strapazzate con asparagi e bacon
30 min
Bocconcini di pollo al Varoma con friggione bolognese
1 Std. 20 Min
Uova strapazzate con asparagi e gamberi
15 Min
Penne risottate funghi e speck
40 min
Spinaci filanti
40 min
Petto di pollo con funghi e verdure
1 godz.