Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 10 foglie di basilico fresco, lavate e asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di anacardi non salati
- 5 g di sale + q.b.
- 80 g olio extravergine di oliva
- 1200 g di acqua
- 350 g di pasta secca corta, tipo farfalle
- 150 g di pomodori datterino o Piccadilly a tocchetti
- 100 g di bresaola a listarelle
- 50 g di olive nere denocciolate a rondelle
- 125 g di mozzarella fiordilatte, ben sgocciolata, a cubetti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3241 kJ / 774.8 kcal
- Eiwitten
- 30.9 g
- Koolhydraten
- 74.9 g
- Vetten
- 41.1 g
- Verzadigd vet
- 9.1 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 947 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cous cous con sgombro e olive
30 min
Pasta fredda con pesto alle erbe aromatiche, tonno e pomodorini
30 min
Trofie fredde con pesto di avocado
30 min
Penne risottate ai gamberi
30 min
Insalata di pasta alla mediterranea
30 min
Insalata di patate alla greca (TM6)
1h
Busiate in insalata con pesto all'arancia e pesce spada
20 min
Pasta caprese
20 min
Fusilli alla curcuma e pancetta
30 min
Crostata di pomodori con pesto
1 godz. 30 min
Tagliatelle verdi con stracchino, noci e pancetta
1h
Risotto estivo con pesto al basilico e rucola
30 min