Farro al pesto e fagiolini

Farro al pesto e fagiolini

4.7 96 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 30 g di pinoli
  • 1 spicchio di aglio (optioneel)
  • 90 g di basilico fresco le foglie
  • 100 g di olio extravergine di oliva
  • 1 ½ cucchiaino di sale
  • 300 g di farro perlato sciacquato
  • 700 g di acqua
  • 200 g di fagiolini verdi freschi puliti

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 337.1 mg
Eiwitten 6.5 g
Calorieën 2455 kJ / 586.7 kcal
Vetten 34.4 g
Vezels 6.9 g
Verzadigd vet 6.5 g
Koolhydraten 53 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...