Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di pinoli
- 1 spicchio di aglio
- 90 g di basilico fresco, le foglie
- 100 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 700 g di acqua
- 300 g di farro perlato, sciacquato
- 200 g di fagiolini verdi freschi, puliti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2455 kJ / 586.7 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 34.4 g
- Verzadigd vet
- 6.5 g
- Vezels
- 6.9 g
- Natrium
- 337.1 mg
Alternatieve recepten
Insalata di orzo
40 Min
Farro tonno e pomodorini secchi (Modalità Cuoci riso)
30 min
Farro alla nizzarda
40 Min
Insalata di orzo con pesto e gamberetti
30 min
Insalata di orzo con fagiolini, asparagi e uova
40 Min
Cous cous con dadolata di verdure e ceci
40 Min
Insalata di orzo vegetariana
40 Min
Orzo con pomodorini, ceci e zucchine
35 min
Insalata di farro vegetariana
1hod. 30min
Insalata di farro perlato alla greca
30 min
Insalata di farro, fagioli, sedano e carote
35 min
Insalata di orzo con verdure (vegan)
55 Min