Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di cipolla rossa a fette (7-8 mm)
- 1 peperoncino piccante fresco tagliato a metà in lunghezza
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 450 g di melanzane a dadini (2-3 cm)
- 2 cucchiai di capperi sotto sale, sciacquati e sgocciolati
- 10 g di passata di pomodoro
- 4 foglie di basilico fresche, lavate
- 20 g di zucchero
- 15 g di aceto bianco
- 80 g di lenticchie in scatola, sgocciolate e sciacquate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 694 kJ / 166 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 12.4 g
- Vetten
- 10.6 g
- Vezels
- 4.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Contorno di verza
35 Min
Melanzane trifolate
40 Min
Contorno di peperoni, cipolle e mele
20 Min
Peperoni e cipolle insaporite
25min
Verdure saporite
40 Min
Peperoni con capperi
40 Min
Contorno di melanzane, cipolle e pomodori
35 Min
Minestra di cavoletti con olio alla salvia
50 Min
Verdure in umido
40 Min
Fagiolini piccanti con arachidi
30 Min
Zuppa di cavolo cappuccio
50 Min
Ciambotta
1 Std.