Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di cipolla rossa
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di passata di pomodoro
- 50 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
- 400 g di seitan al naturale, a cubetti (3 cm)
- 50 g di olive nere denocciolate (optioneel)
- 200 g di carote a rondelle (1 cm)
- 200 g di patate a dadini (2 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1309 kJ / 313 kcal
- Eiwitten
- 27.9 g
- Koolhydraten
- 21.1 g
- Vetten
- 13.6 g
- Vezels
- 5.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Straccetti di seitan ai funghi
30 min
Spezzatino di tofu e funghi (vegan)
50 min
Polpette di tempeh con pomodorini confit (vegan)
1h
Chili di tofu (vegan)
1h
Spiedini di seitan e verdure
50 min
Tofu in crosta di sesamo
20 min
Insalata di lenticchie rosse e tofu al curry (vegan)
40 min
Carbonara di seitan
40 min
Paella di fagioli rossi (vegan)
55 Min
Scaloppine di seitan con carciofi, porri e pomodorini
40 min
Ragù di tempeh
30 min
Bocconcini di seitan con salsa di mele
35 min