Minestra finocchi, orzo e farro

Minestra finocchi, orzo e farro

4.6 150 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
4 porzioni

Ingrediënten

  • 80 g di cipolla a pezzi
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 700 g di acqua
  • 200 g di finocchio a cubetti (1 cm)
  • 70 g di orzo perlato
  • 70 g di farro perlato
  • 50 g di piselli spezzati
  • 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
  • 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
    1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 8.3 g
Calorieën 1063 kJ / 255 kcal
Vetten 9 g
Vezels 6.1 g
Koolhydraten 32.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...