Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g di pomodori a dadini
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 4 uova
- 1 pizzico di sale
- fette di pane casereccio abbrustolite
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 753 kJ / 180 kcal
- Eiwitten
- 8.9 g
- Koolhydraten
- 5.2 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
La cacio e pepe
20min
Vellutata di ceci
1 Std. 10 Min
Pappa al pomodoro
35 min
Purè di carote speziato
50 Min
Stracciatella alla romana
30min
Vellutata di cannellini e borlotti con gamberi
50 Min
Crema di fagioli e ceci al profumo di rosmarino
40 Min
Crema di fagioli borlotti
35 min
Vellutata di patate e robiola
45 Min
Risotto cacio e pepe (di Francesca Romana Barberini)
35 min
Uova alla piemontese
45 Min
Bocconcini di pollo al latte e formaggio
30min