Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio, senz'anima
- 70 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (stagionatura 24 mesi)
- 70 g di gherigli di noci
- 300 g di carote, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 40 g di latte
- 50 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 5285 kJ / 1263 kcal
- Eiwitten
- 35.7 g
- Koolhydraten
- 29.5 g
- Vetten
- 112.1 g
- Verzadigd vet
- 21.1 g
- Vezels
- 12.3 g
- Natrium
- 1709.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pesto di rucola e avocado
15 Min
Pesto di zucchine, pistacchi e basilico
10 Min
Pesto di rucola
10 Min
Pesto fresco del riciclo
10 Min
Pesto ai fiori di zucca e pinoli
10 Min
Pesto radicchio e noci
10 Min
Pasta al pesto di fagiolini
30 Min
Penne integrali alla crema di zucca e pistacchi
30 Min
Pesto di nocciole
10 Min
Pesto di broccoli, acciughe e nocciole
50 Min
Pesto di ricotta e noci
10 Min
Sugo bianco di ricotta e zucchine
30 Min