Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio, senz'anima
- 70 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (stagionatura 24 mesi)
- 70 g di gherigli di noci
- 300 g di carote, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 40 g di latte
- 50 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 5285 kJ / 1263 kcal
- Eiwitten
- 35.7 g
- Koolhydraten
- 29.5 g
- Vetten
- 112.1 g
- Verzadigd vet
- 21.1 g
- Vezels
- 12.3 g
- Natrium
- 1709.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pesto di pomodori secchi
10 Min
Pesto di noci
15 Min
Pesto di rucola
10 Min
Pasta al pesto di fagiolini
30 min
Pesto al formaggio con anacardi, pomodori secchi e finocchietto selvatico
10 Min
Tramezzini al pesto di spinaci
4h
Pesto di lattuga
15 Min
Pesto di mandorle e menta
20min
Sugo bianco di ricotta e zucchine
30 min
Pesto di ricotta e noci
10 Min
Pesto di rucola e avocado
15 Min
Pesto di zucchine, pistacchi e basilico
10 Min