Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 2 mele renette, 1 a cubetti e 1 sbucciata e a pezzi
- 60 g di speck a listarelle
- 40 g di scalogno a pezzi
- 400 g di sedano rapa, pelato e a pezzi
- 200 g di patate, pelate e a pezzi
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaio di dado per brodo vegetale
- 150 g di ricotta
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1416.3 kJ / 338.5 kcal
- Eiwitten
- 11.2 g
- Koolhydraten
- 22.7 g
- Vetten
- 23.2 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di cavolfiori con cimette glassate
45min
Vellutata di topinambur e salvia
50min
Vellutata fredda patate, topinambur e porri
2h
Gazpacho alle pesche e cipolla rossa di Tropea
1h 10min
Vellutata di topinambur e cavolfiore con tortini ai quattro formaggi
1h
Vellutata di finocchi e zafferano
50min
Vellutata di cavolfiore con briciole di pancetta
50min
Zuppa di sedano rapa e porri con funghi
30 min
Vellutata di finocchi e carote
35min
Crema di cavolfiore e ceci (vegan)
50min
Vellutata di cavolo cappuccio rosso
50min
Vellutata di porri e patate con speck croccante
40min