Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 20 g di pinoli
- 40 g di foglie di basilico fresche
- 90 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di acqua
- 600 g di cimette di broccolo
- ½ - 1 spicchio di aglio
- 250 g di ricotta fresca
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 uovo
- 1 pasta sfoglia pronta rotonda
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 488.6 kJ / 116.7 kcal
- Eiwitten
- 4.6 g
- Koolhydraten
- 3.8 g
- Vetten
- 9.7 g
- Verzadigd vet
- 2.6 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 82.1 mg
Alternatieve recepten
Torta salata di zucca e spinaci
1 Std. 50 Min
Quiche ai finocchi e porri
1 Std. 10 Min
Torta di asparagi
1 Std. 10 Min
Torta salata agli spinaci
1 Std. 30 Min
Quiche vegetariana agli spinaci e peperoni
1 Std.
Crostata con fiori di zucca
1 Std. 30 Min
Torta salata porri e bietole
1 Std. 30 Min
Quiche di spinaci e speck
2 Std.
Torta salata ai porri e cumino nero
1 Std. 20 Min
Quiche broccoli e prosciutto cotto
3 Std.
Tortino di fagiolini e patate
1 Std. 30 Min
Crostata salata di spinaci
1 Std.