Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di passata di pomodoro
- 50 g di olive taggiasche denocciolate
- ½ - 1 cucchiaino di origano secco, a piacere
- 3 foglie di basilico fresche, lavate
- 1 pizzico di sale, preferibilmente integrale
- 300 g di fagioli di soia freschi o decongelati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 887 kJ / 212 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Straccetti di seitan ai funghi
30 min
Tofu al cartoccio con verdure
40 min
Insalata di lenticchie rosse e tofu al curry (vegan)
40 min
Polpette di soia
55 min
Crema di fagioli cannellini al profumo di mare (vegan)
15 Min
Pollo alla pechinese
55 min
Fagioli e verdure
30 min
Pesto di mandorle e tofu (vegan)
15 Min
Goulash di soia con gnocchi (vegan)
1 godz. 30 min
Ragù di tempeh
30 min
Zuppa di tofu e verdure
50 min
Polenta con ragù di tofu (vegan)
1 godz. 30 min