Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 65 g di cipollotto a pezzi
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 500 g di fagioli bianchi di Spagna
- 35 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 1 cucchiaino di paprika dolce + q.b.
- 1 cucchiaino di salsa tahin
- ½ cucchiaino di sale
- erba cipollina fresca tritata q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 640 kJ / 153 kcal
- Eiwitten
- 7.6 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 6.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lenticchie all'indiana
35 min
Crema di fagioli borlotti
35 min
Curry di ceci e pomodoro (Rogan Josh curry)
25min
Paté di lenticchie rosse al curry
4 godz. 10 min
Sorgo con mandorle e peperoni (vegan)
50min
Pilaf di lenticchie e bulgur con zucca verde e gialla
1u.
Babaganoush di zucca
45min
Fagiolini piccanti con arachidi
30min
Fagioli e verdure
30min
Fagioli di soia alla mediterranea (vegan)
30min
Purè di ceci al curry (vegan)
35 min
Crema di fagioli cannellini al profumo di mare (vegan)
15min