Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 100 g cipolla in quarti
- 70 g di sedano a pezzi (2 cm)
- 100 g di carote a rondelle
- 200 g di patate a pezzi (2 cm)
- 200 g di pomodori maturi spellati e a pezzi
- 200 g di fagiolini surgelati
- 200 g di cavolo rosso a fette
-
600
g di brodo vegetale
of 600 g di acqua + 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale fatto in casa
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 866 kJ / 207 kcal
- Eiwitten
- 9.1 g
- Koolhydraten
- 16.3 g
- Vetten
- 12.1 g
- Vezels
- 5.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di ceci e cicoria
1 godz.
Zuppa di cavolfiore, broccolo romanesco e zucca
45 min
Zuppa di patate, verza e fagioli, uova all’occhio di bue e porri al vapore.
1h 10min
Stufato di zucca, ceci e cavolo nero
45 min
Zuppa di cavolo cappuccio
50 min
Zuppa di quinoa e fagioli borlotti
35 min
Minestra al cavolo nero, lenticchie e piselli spezzati
1 godz.
Minestra lenticchie e spinaci
50 min
Zuppa di verza con bastoncini di pollo
40 min
Zuppa di quinoa
35 min
Minestra di verze e patate
1 godz.
Zuppetta di ceci
45 min