Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lasagne
- 300 g di farina + q.b. per infarinare
- 3 uova
- ½ cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
Pesto
- 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm circa)
- 30 g di pecorino a pezzi (2-3 cm circa)
- 30 g di pinoli
- 1 spicchio di aglio
- 80 g di foglie di basilico fresche, lavate e asciugate delicatamente
- 150 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
Besciamella
- 50 g di burro
- 50 g di farina
- 700 g di latte
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- 2 pizzichi di noce moscata
Terminare la preparazione
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 300 g di patate pelate, a rondelle (0.5-1 cm)
- 150 g di fagiolini verdi freschi a pezzi (3-4 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3284 kJ / 785 kcal
- Eiwitten
- 24.3 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 351.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagne classiche
2 Std.
Lasagne al forno
2h 30min
Pizzoccheri
50 Min
Cannelloni spinaci e ricotta
1óra 30p
Lasagne alle verdure (vegan)
2 Std.
Lasagne alla parmigiana
3 godz. 25 min
Parmigiana di melanzane
2 Std.
Lasagne primaverili (senza glutine)
3sa 15 dk
Lasagne valtellinesi
2 Std.
Gnocchi verdi alla romana
1h 20min
Torta pasqualina
2 Std. 5 Min
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2hod. 10min