Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lasagne
- 300 g di farina + q.b. per infarinare
- 3 uova
- ½ cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
Pesto
- 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm circa)
- 30 g di pecorino a pezzi (2-3 cm circa)
- 30 g di pinoli
- 1 spicchio di aglio
- 80 g di foglie di basilico fresche, lavate e asciugate delicatamente
- 150 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
Besciamella
- 50 g di burro
- 50 g di farina
- 700 g di latte
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- 2 pizzichi di noce moscata
Terminare la preparazione
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 300 g di patate pelate, a rondelle (0.5-1 cm)
- 150 g di fagiolini verdi freschi a pezzi (3-4 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3284 kJ / 785 kcal
- Eiwitten
- 24.3 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 351.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quiche ai finocchi e porri
1h 10min
Torta di asparagi
1h 10min
Lasagne classiche
2h
Lasagne al forno
2h 30min
Cannelloni spinaci e ricotta
1h 30min
Crostata di fiori e zucchine
1 godz. 35 min
Lasagne valtellinesi
2h
Torta di spinaci greca
1 Std. 20 Min
Torta salata ai porri e cumino nero
1 Std. 20 Min
Lasagne primaverili (senza glutine)
3h 15min
Lasagne con i broccoletti e salsa al pecorino romano DOP (di Francesca Romana Barberini)
1 Std. 20 Min
Pizzoccheri
50min