Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 600 g di patate, pelate (100 g a pezzi e 500 g a fette)
- 30 g di gambo di sedano
- 30 g di carota, pelata e a pezzi
- 30 g di cipolla in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di piselli surgelati
- 100 g di patate, pelate e a pezzi
- 1 dado per brodo vegetale
- 800 g di acqua
- 500 g di patate, pelate e a fette
- 6 gamberoni giganti crudi, sgusciati e privati dell'intestino
- burro q.b.
- farina tipo 00 q.b.
- 100 g di formaggio fresco spalmabile
- 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1391 kJ / 332 kcal
- Eiwitten
- 16.9 g
- Koolhydraten
- 28.4 g
- Vetten
- 16.8 g
- Vezels
- 7.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema di zucca e polpette di tacchino
1h
Vellutata di piselli con polpettine di ricotta
55min
Crema di ceci con vongole
40min
Crema di asparagi
50min
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1hod. 30min
Vellutata di ceci e gamberi
40min
Crema di spinaci e Asiago
45min
Sformatini di carciofi con salsa allo zafferano
1h
Pappa al pomodoro, frittata di spinaci e ratatouille di verdure
1h 5min
Vellutata di piselli con filetto in citronette
45min
Mini fiori di cheesecake agli spinaci
1hod. 30min
Crema di patate con polpo
1h