Torta salata con pomodorini e olive

Torta salata con pomodorini e olive

4.5 38 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 10min
8 porzioni

Ingrediënten

Pasta brisée
  • 150 g di farina tipo 00
  • 75 g di burro a pezzi piccoli
  • ½ cucchiaino di sale
  • 50 g di acqua
Ripieno
  • 10 foglie di basilico fresche lavate
  • 150 g di Fontina a pezzi (2-3 cm)
  • 150 g di pomodori ciliegino a metà e senza semi
  • 50 g di olive verdi o nere denocciolate
  • 250 g di ricotta fresca scolata dal siero
  • 2 uova
  • 1 cucchiaino di sale
  • 50 g di mortadella a fette sottili
  • 3 cucchiai di Parmigiano Reggiano grattugiato
  • 6 pomodori secchi sott'olio a listarelle

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 14.3 g
Calorieën 1347 kJ / 322 kcal
Vetten 21.6 g
Vezels 1.6 g
Koolhydraten 18.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...