Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lasagne
- farina di semola di grano duro per infarinare
- ½ dose di pasta fresca (vegan) tratta dal capitolo Basi del Libro "Vegan"
Ragù di verdure
- 50 g di porro a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 250 g di carote, pelate e a rondelle (2-3 mm)
-
150
g di cimette di cavolfiore
of 150 g di punte di asparagi - ½ cucchiaino di sale, preferibilmente integrale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 300 g di zucchine a rondelle (2-3 mm)
- 4 foglie di basilico fresche, lavate
Besciamella
- 750 g di bevanda a base di soia non dolcificata
- 70 g di amido di mais (maizena)
- ½ cucchiaino di sale, preferibilmente integrale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di lievito alimentare in scaglie
Terminare la preparazione
- 30 g di lievito alimentare in scaglie
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 866 kJ / 207 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagne al pesto, patate e fagiolini
2hod.
Cannelloni di zucca
1h 50min
Pasta al forno vegan
1hod.
Torta salata spinaci e pomodori (vegan)
1hod. 30min
Salatini vegetariani
50 Min
Lasagne di ricotta e melanzane a vapore
1 Std. 25 Min
Crostata di zucchine (vegan)
1h 50min
Frittata di verdure
1 Std. 10 Min
Torta salata con verdure di stagione
1 Std. 25 Min
Lasagne agli spinaci, pomodori e formaggio
2 Std. 45 Min
Rosette al radicchio
2hod.
Sugo all'ortolana
1 godz. 5 min