Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 400 g di melanzane tonde (2 melanzane) a fette (1 cm)
- 50 g di olio di oliva
- 200 g di cipolle in quarti
- 3 spicchi di aglio
- 150 g di peperoni verdi o rossi, puliti e a pezzi (2 cm)
- 400 g di pomodori pelati in scatola (peso lordo)
- 120 g di vino rosso
- 1 cucchiaio di origano secco
- 1 cucchiaino di zenzero in polvere
- 2 cucchiaini di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- burro q.b.
- 200 g di lenticchie rosse, secche (vedere consiglio)
Besciamella
- 40 g di burro
- 500 g di latte
- 40 g di farina tipo 00
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2000 kJ / 477 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 25 g
Alternatieve recepten
Patate dolci ripiene (vegan)
1 Std. 50 Min
Patate dolci e chili di fagioli neri
40min
Zuppa di noodles vegetariana alla vietnamita
1 Std. 20 Min
Moussaka di lenticchie
1 Std. 30 Min
Chili (vegan)
40min
Curry di ceci e pomodoro (Rogan Josh curry)
25min
Polpette di kale
40min
Zuppa al curry con formaggio paneer
4hod. 5min
Miniquiches di cavolo rosso e formaggio di capra
1 Std. 20 Min
Cavolfiore tikka masala
30min
Tempeh impanato con crema di finocchi
40min
Lenticchie all'indiana
35min