Torta salata di bietole

Torta salata di bietole

4.0 79 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
8 fette

Ingrediënten

  • 300 g di cipollotti a pezzi, con la parte verde
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 300 g di bietole lessate e strizzate (vedere consigli)
  • 2 - 3 rametti di finocchietto selvatico (optioneel) fresco, lavato
  • 120 g di farina di mais tipo fioretto
  • 100 g di ricotta fresca sgocciolata dal siero
  • 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
  • 2 pizzichi di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato fresco

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 fetta

Eiwitten 4.5 g
Calorieën 619 kJ / 148 kcal
Vetten 7.9 g
Vezels 1.3 g
Koolhydraten 15.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...