Risotto timo e toma

Risotto timo e toma

4.7 17 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
5 porzioni

Ingrediënten

  • 3 - 4 rametti di timo fresco + q.b.
  • 1 spicchio di aglio a metà
  • 40 g olio extravergine di oliva
  • 400 g di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
  • 60 g di vino bianco
  • 900 g di acqua
  • 1 dado per brodo vegetale
  • 1 cucchiaino di sale
  • 100 - 150 g di formaggio Toma piemontese a dadini

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 14.1 g
Calorieën 1952.3 kJ / 466.6 kcal
Vetten 18.4 g
Vezels 0.6 g
Koolhydraten 61.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...