Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 - 4 rametti di timo fresco + q.b.
- 1 spicchio di aglio, a metà
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
- 60 g di vino bianco
- 900 g di acqua
- 1 dado per brodo vegetale
- 1 cucchiaino di sale
- 100 - 150 g di formaggio Toma piemontese, a dadini
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1952.3 kJ / 466.6 kcal
- Eiwitten
- 14.1 g
- Koolhydraten
- 61.1 g
- Vetten
- 18.4 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bagna cauda
35 min
Risotto al Taleggio con cipolla di Tropea caramellata al balsamico
1u.
Risotto al gorgonzola e noci al miele
35 min
Polenta con fonduta di formaggi
1h 15 min
Risotto Castelmagno e nocciole
30min
Risotto alla valdostana
35 min
Risotto all'Arneis con salsiccia di Bra
45min
Risotto ai quattro formaggi
40min
Risotto pere e Taleggio
40min
Risotto al Barolo
30min
Polenta concia alla valdostana
1h 40min
Polenta al formaggio
1u.