Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta brisée
- 100 g di farina integrale di grano tenero
- 100 g di farina tipo 00
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 70 g di acqua
- 1 pizzico di sale, preferibilmente integrale
Ripieno
- 100 g di porro a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di tofu naturale a pezzi
- 1 pizzico di sale, preferibilmente integrale
- 200 g di zucchine a rondelle (3 mm circa)
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 975 kJ / 233 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta salata spinaci e pomodori (vegan)
1u. 30min
Paccheri gratinati al ragù di tofu (vegan)
1u.
Crostata di carciofi e olive (vegan)
1h 15 min
Crostata salata con crema di cannellini (vegan)
1u. 30min
Torta di lenticchie farcita (vegan)
1u. 30min
Erbazzone (vegan)
2 Std. 20 Min
Pasta brisée (vegan)
45min
Parmigiana vegetariana con ragù di lenticchie
1h 25min
Girelle con spinaci e tofu (vegan)
8 Std.
Svizzere vegan
1u.
Mini brioche alle olive e pomodori secchi (vegan)
4h 30 min
Crocchette di fagioli e spinaci (vegan)
1h 20min