Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno
- 150 - 200 g di cipolle a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di polpa di zucca a dadini (3x3 cm)
- 400 g di foglie di spinaci freschi, lavate ed asciugate
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 3 uova sbattute
Impasto
- 400 g di farina tipo 00
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 uovo, leggermente sbattuto
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1608 kJ / 385 kcal
- Eiwitten
- 11.4 g
- Koolhydraten
- 40.5 g
- Vetten
- 19.6 g
- Vezels
- 4.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Strüdel salato di zucca e ricotta
2h
Strudel di verdure
2h
Torta salata zucchine e gamberi
45 min
Strudel di broccoletti
1 Std. 40 Min
Torta salata agli spinaci
1h 30min
Torta salata zucca e cipolle con coleslaw autunnale
55 min
Quiche broccoli e pesto
1h 10 min
Torta salata con verdure di stagione
1h 25 min
Quiche broccoli e prosciutto cotto
3 Std.
Verdurine in sfoglia
1h
Quiche di zucchine e prosciutto cotto
1h 20 min
Crostata salata di spinaci
1h