Torta salata di zucca e spinaci

Torta salata di zucca e spinaci

4.0 77 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 50min
8 porzioni

Ingrediënten

Ripieno
  • 150 - 200 g di cipolle a pezzi
  • 50 g olio extravergine di oliva
  • 400 g di polpa di zucca a dadini (3x3 cm)
  • 400 g di foglie di spinaci freschi lavate ed asciugate
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 1 pizzico di noce moscata in polvere
  • 3 uova sbattute
Impasto
  • 400 g di farina tipo 00
  • 70 g olio extravergine di oliva
  • 150 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 uovo leggermente sbattuto

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 11.4 g
Calorieën 1608 kJ / 385 kcal
Vetten 19.6 g
Vezels 4.7 g
Koolhydraten 40.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...