Minestra di pane e lenticchie

Minestra di pane e lenticchie

3.8 24 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 55min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 80 g di cipolla in quarti
  • 80 g di carota pelata e a pezzi (2 cm circa)
  • 30 g di sedano a pezzi
  • 80 g di porro a pezzi (2 cm circa)
  • 40 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 400 g di lenticchie in scatola, scolate e sciacquate (vedere varianti)
  • 700 g di acqua
  • 100 g di passata di pomodoro
  • 1 cucchiaino colmo di sale
  • 200 g di pomodori ciliegino a metà
  • 200 g di pane casereccio a tocchetti, tostato

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 11.1 g
Calorieën 1560 kJ / 373 kcal
Vetten 13.5 g
Vezels 8.5 g
Koolhydraten 55.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...