Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 200 g di farro perlato (18-20 minuti di cottura)
-
100
g di piselli freschi, sgranati
of 100 g di piselli surgelati - 100 g di carote, pelate e a rondelle sottili
- 20 g di olio di semi di mais
- 2 uova sbattute
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1945 kJ / 465 kcal
- Eiwitten
- 22.9 g
- Koolhydraten
- 51.5 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 5.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Orzotto con ceci e verdure
30 min
Insalata di farro e pollo
45 min
Farro alla nizzarda
40 Min
Insalata di orzo con pesto e gamberetti
30 min
Insalata di orzo con fagiolini, asparagi e uova
40 Min
Insalata di orzo vegetariana
40 Min
Farro alle carote con frittata
50 Min
Orzotto alla mediterranea (vegan)
1hod.
Insalatona di orzo
40 Min
Farrotto integrale alle verdure
50 Min
Insalata di farro, fagioli, sedano e carote
35 min
Insalata di orzo con verdure (vegan)
55 Min