Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 200 g di farro perlato (18-20 minuti di cottura)
-
100
g di piselli freschi, sgranati
of 100 g di piselli surgelati - 100 g di carote, pelate e a rondelle sottili
- 20 g di olio di semi di mais
- 2 uova sbattute
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1945 kJ / 465 kcal
- Eiwitten
- 22.9 g
- Koolhydraten
- 51.5 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 5.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalatona di orzo
40 Min
Farrotto integrale alle verdure
50 Min
Orzotto con ceci e verdure
30 Min
Insalata di orzo con verdure (vegan)
55 Min
Farro alla nizzarda
40 Min
Insalata di orzo con pesto e gamberetti
30 Min
Insalata di orzo con fagiolini, asparagi e uova
40 Min
Insalata di orzo vegetariana
40 Min
Farro alle carote con frittata
50 Min
Orzo, cavolfiore e pollo
1 Std. 10 Min
Orzo e straccetti di pollo
55 Min
Insalata di farro, fagioli, sedano e carote
35 min