Farro saltato con piselli e carote

Farro saltato con piselli e carote

3.2 76 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 45min
3 porzioni

Ingrediënten

  • 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 1 rametto di prezzemolo fresco le foglioline lavate e asciugate
  • 800 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
  • 200 g di farro perlato (18-20 minuti di cottura)
  • 100 g di piselli freschi sgranati
    100 g di piselli surgelati
  • 100 g di carote pelate e a rondelle sottili
  • 20 g di olio di semi di mais
  • 2 uova sbattute

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 22.9 g
Calorieën 1945 kJ / 465 kcal
Vetten 20 g
Vezels 5.7 g
Koolhydraten 51.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...