Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 300 g di scamorza a pezzi
- 6 uova
- 50 g di latte
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1879 kJ / 449 kcal
- Eiwitten
- 33.2 g
- Koolhydraten
- 0.7 g
- Vetten
- 34.8 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Wurstel e patate speziate
1h 5 min
Bocconcini di pollo al latte e formaggio
30 min
Vellutata di patate e robiola
45 min
Uova strapazzate ai funghi e guanciale
30 min
Uova strapazzate con cipolle e olive
40 Min
Pennette risottate burro e Parmigiano Reggiano
20min
Penne tonno, pinoli e limone
30 min
Pollo alle fragole
35 min
Uova mimosa con sardine
35 min
Zuppa di latte
30 min
Timballo di risotto in mattonella con cuore filante
1 Std. 20 Min
Risotto cacio e pepe (di Francesca Romana Barberini)
35 min