Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di scalogno a metà
- 10 foglie di basilico fresco, lavate ed asciugate
- 60 g di pomodori secchi sott'olio, sgocciolati
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di peperone rosso a cubetti (1 cm)
- 320 g di riso integrale (cottura 18-20 minuti)
- 640 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 200 g di zucchine a cubetti (1 cm)
- 60 g di ricotta, scolata dal siero
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1749 kJ / 418 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 73 g
- Vetten
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto ai peperoni e Parmigiano reggiano
30 Min
Riso integrale al tonno e carciofi
40min
Risotto zucchine e cipollotti profumati al limone
40min
Insalata di quinoa con zucchine e carote in salsa agrodolce
1h 35min
Risotto zucchine e menta
40min
Risotto spinaci e piselli
35min
Risotto rosso con peperone e pomodoro
40min
Risotto arancione con zucca e carota
35min
Risotto ai peperoni e tonno
40min
Risotto alle melanzane
45 Min
Risotto verde
30 Min
Risotto ai peperoni e curry
40min