Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di scalogno a metà
- 10 foglie di basilico fresco, lavate ed asciugate
- 60 g di pomodori secchi sott'olio, sgocciolati
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di peperone rosso a cubetti (1 cm)
- 320 g di riso integrale (cottura 18-20 minuti)
- 640 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 200 g di zucchine a cubetti (1 cm)
- 60 g di ricotta, scolata dal siero
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1749 kJ / 418 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 73 g
- Vetten
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto zucchine e cipollotti profumati al limone
40min
Risotto integrale al radicchio, pere e noci
40min
Riso vegetariano cremoso
25 Min
Paella di fagioli rossi (vegan)
55min
Riso integrale al tonno e carciofi
40min
Farrotto integrale alle verdure
50min
Riso rosso con funghi, totani e ananas (senza glutine)
1h 10min
Risotto verde
30min
Insalata di riso integrale (vegan)
1 Std.
Risotto al basilico e pecorino con dadolata di melanzane
1h 10min
Risotto allo zafferano, cavolo nero e vino rosso
35 Min
Orzotto alla mediterranea (vegan)
1 Std.