Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di scalogno a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di bocconcini di carne di vitello senza nervi (3-4 cm), infarinati
- 25 g di aceto di vino bianco
- 40 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di curry in polvere
- 100 g di panna da cucina
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1301 kJ / 311 kcal
- Eiwitten
- 26.7 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 21.8 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spezzatino di maiale, mele e cipolle
1h 30min
Manzo con olive e peperoni
35min
Stracotto di manzo in umido
1h 30min
Maiale allo zenzero
25min
Bocconcini di maiale al latte
50 min
Bocconcini di vitello con mele cotogne
1 Std. 5 Min
Pollo Yassa
1h
Pollo speziato al limone
40min
Spezzatino di vitello con cipolline (di Francesca Romana Barberini)
1 Std. 10 Min
Spezzatino di agnello con cipolle
55 Min
Spezzatino di manzo e fagioli
1h 30min
Bocconcini di tacchino speziati alla curcuma
35min