Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di scalogno a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di bocconcini di carne di vitello senza nervi (3-4 cm), infarinati
- 25 g di aceto di vino bianco
- 40 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di curry in polvere
- 100 g di panna da cucina
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1301 kJ / 311 kcal
- Eiwitten
- 26.7 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 21.8 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Goulash alla birra doppio malto
1u. 15min
Spezzatino di vitello con patate e fagiolini
1h 10min
Pollo alle mandorle
45min
Maiale allo zenzero
25min
Spezzatino di vitello con cipolline (di Francesca Romana Barberini)
1h 10min
Spezzatino alla birra scura
13h 30 min.
Riso rosso con spezzatino di maiale al curry
1 Std. 5 Min
Spezzatino di vitello con patate e mele
1h 25min
Salsiccia in umido con lenticchie
55min
Spezzatino di manzo e fagioli
1h 30min
Pollo al vino bianco e farina integrale di grano saraceno
45min
Pollo con salsa al curry
50min