Polpettine di spinaci e ricotta

Polpettine di spinaci e ricotta

2.0 229 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 30min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi
  • 275 g di farina tipo 00
  • 200 g di spinaci baby freschi
  • 5 fili di erba cipollina fresca
  • 200 g di ricotta scolata dal siero
  • 2 uova
  • 50 g di burro
  • 5 foglie di salvia fresca

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 21.7 g
Calorieën 273.1 kJ / 523 kcal
Vetten 22.8 g
Vezels 2.6 g
Koolhydraten 56.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...