"Frittata" di cipolle al forno (vegan)

3.9 163 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 10min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 330 g di cipolle rosse a fette (3 mm circa)
  • 60 g di olio extravergine di oliva
  • 2 pizzichi di sale preferibilmente integrale
  • 4 - 5 rametti di rosmarino gli aghi lavati
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 180 g di farina di ceci bianchi
  • 300 g di acqua
  • ½ cucchiaino di curcuma in polvere (optioneel)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 109.4 mg
Eiwitten 11 g
Calorieën 1428.1 kJ / 341.3 kcal
Vetten 18 g
Vezels 6.4 g
Verzadigd vet 2.7 g
Koolhydraten 34 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...