Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 330 g di cipolle rosse a fette (3 mm circa)
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzico di sale, preferibilmente integrale
- 4 - 5 aghi di rosmarino, lavati
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 180 g di farina di ceci bianchi
- 300 g di acqua
- ½ cucchiaino di curcuma in polvere (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1326 kJ / 317 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Paccheri gratinati al ragù di tofu (vegan)
1hod.
Tempeh impanato con crema di finocchi
40 Min
Erbazzone (vegan)
2hod. 20min
Polpette di soia
55 Min
Pesto di mandorle e tofu (vegan)
15 min
Torta della nonna (vegan)
4h
Crostata di zucchine (vegan)
1h 50min
Svizzere vegan
1hod.
Roll vegetariani
45 min
Scaloppine di seitan con carciofi, porri e pomodorini
40 Min
Polpette di tempeh con pomodorini confit (vegan)
1hod.
Crêpes (vegan)
1hod.