Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 330 g di cipolle rosse a fette (3 mm circa)
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzico di sale, preferibilmente integrale
- 4 - 5 aghi di rosmarino, lavati
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 180 g di farina di ceci bianchi
- 300 g di acqua
- ½ cucchiaino di curcuma in polvere (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1326 kJ / 317 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema di fagioli cannellini al profumo di mare (vegan)
15min
Crostata di zucchine (vegan)
1h 50 min
Pasta al forno vegana
1h
Crocchette di fagioli e spinaci (vegan)
1h 20 min
Biscotti con i semi (vegan)
2u. 40min
Bastoncini di farina di ceci all'aglio
1h 10min
Pesto di mandorle e tofu (vegan)
15min
Salsa al sedano (vegan)
15min
Frittata senza uova
1h 50 min
Svizzere vegan
1h
Tempeh impanato con crema di finocchi
40min
Farinata di ceci (vegan)
2h