Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano reggiano, a pezzi
- 1 spicchio di aglio, senz'anima
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 120 g di pangrattato
- 150 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 8 capesante con mezza conchiglia
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1159.5 kJ / 277 kcal
- Eiwitten
- 7.7 g
- Koolhydraten
- 11.8 g
- Vetten
- 21.3 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40 Min
Filetto al vino passito e pepe verde (per 2 persone)
35 min
Zuppetta di pesce (per 2 persone)
1 Std.
Capesante al pepe rosa con purè verde
50 Min
Capesante gratinate
25 min
Branzino al sale aromatico
55 Min
Capesante della Vigilia (TM6)
50 Min
Zuppa di vongole e mazzancolle
1 Std.
Capesante in crosta di pistacchi
30 min
Scampi alla busara
35 min
Vongole e cozze alla marinara
3h
Filetti di branzino con salsa agli asparagi
45 min