Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano reggiano, a pezzi
- 1 spicchio di aglio, senz'anima
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 120 g di pangrattato
- 150 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 8 capesante con mezza conchiglia
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1159.5 kJ / 277 kcal
- Eiwitten
- 7.7 g
- Koolhydraten
- 11.8 g
- Vetten
- 21.3 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata fredda di polpo e patate
50 Min
Capesante ai funghi porcini
1小时 20 分钟
Capesante in crosta di pistacchi
30 Min
Capesante della Vigilia (TM6)
50 Min
Scampetti con maionese alla senape
30 Min
Vongole e cozze alla marinara
3 Std.
Filetti di branzino con salsa agli asparagi
45 Min
Branzino al sale aromatico
55min
Capesante gratinate
25min
Insalata di polpo, patate e cannellini con olio al limone
3 Std.
Sciatt
1 Std.
Branzino alle erbe aromatiche con salsa all'arancia
1h 10min