Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano reggiano, a pezzi
- 1 spicchio di aglio, senz'anima
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 120 g di pangrattato
- 150 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 8 capesante con mezza conchiglia
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1159.5 kJ / 277 kcal
- Eiwitten
- 7.7 g
- Koolhydraten
- 11.8 g
- Vetten
- 21.3 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetti di branzino alla pizzaiola
45 min
Coda di rospo alle acciughe e limone
25 min
Vongole e cozze alla marinara
3 Std.
Capesante al pepe rosa con purè verde
50 min
Capesante in crosta di pistacchi
30 min
Capesante della Vigilia (TM6)
50 min
Scampi alla busara
35 min
Capesante con crema allo zafferano sottovuoto
1h
Sciatt
1h
Crespelle alla valdostana
2h
Pizzoccheri
50 min
Manzo all'olio con polentina bianca
3 Std.