Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 cucchiaino di sale grosso
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati e asciugati
- 1 pizzico di aglio in polvere
- 2 foglie di salvia fresca, lavate e asciugate
- 1 pizzico di timo secco tritato
- 1 foglia di alloro secca, lavata e asciugata
- 1 coda di rospo (700 g circa)
- 75 g di patate a fette sottili
- 30 g di olive taggiasche denocciolate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di patate a cubetti (1-2 cm)
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 6033 kJ / 1442 kcal
- Eiwitten
- 153.5 g
- Koolhydraten
- 63.7 g
- Vetten
- 65.5 g
- Vezels
- 5.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Seppie con i piselli
40min
Coda di rospo con verdure
40min
Pesce al vapore con verdure miste
1 Std. 20 Min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55min
Sgombro al Varoma con contorno di fagiolini
50min
Orata al sale
40min
Branzino al sale aromatico
55min
Filetti di cernia con salsa al pomodoro
1 Std.
Branzino al cartoccio
1h 10min
Filetti di pesce persico con polenta di mais fresco
1h 5min
Coda di rospo alle acciughe e limone
25 Min
Coda di rospo con cannellini e salsa al basilico
1 Std.