Coda di rospo al Varoma in crosta di patate

Coda di rospo al Varoma in crosta di patate

4.2 74 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 55min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 1 cucchiaino di sale grosso
  • 1 rametto di rosmarino fresco gli aghi lavati e asciugati
  • 1 pizzico di aglio in polvere
  • 2 foglie di salvia fresca lavate e asciugate
  • 1 pizzico di timo secco
  • 1 foglia di alloro secca lavata e asciugata
  • 1 coda di rospo (700 g circa)
  • 75 g di patate a fette sottili
  • 30 g di olive taggiasche denocciolate
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 250 g di patate a cubetti (1-2 cm)
  • 500 g di acqua

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 4 porzioni

Eiwitten 153.5 g
Calorieën 6033 kJ / 1442 kcal
Vetten 65.5 g
Vezels 5.6 g
Koolhydraten 63.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...