Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 60 g di gherigli di noci
- 150 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 50 g di latte
- 50 g di olio di semi di mais
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 6284 kJ / 1502 kcal
- Eiwitten
- 57 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 137 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pesto di pomodori secchi
10 min
Pesto rosso
15min
Pesto di rucola
10 min
Pesto di robiola al sapore di mare
10 min
Pesto di nocciole
10 min
Pesto di mandorle
10 min
Pesto al formaggio con anacardi, pomodori secchi e finocchietto selvatico
10 min
Pesto alla siciliana
15min
Pesto di mandorle e menta
20min
Pesto alle erbe aromatiche
10 min
Pasta al pesto di rucola e pomodori secchi (senza glutine)
25min
Pesto di zucchine, pistacchi e basilico
10 min