Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 60 g di gherigli di noci
- 150 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 50 g di latte
- 50 g di olio di semi di mais
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 6284 kJ / 1502 kcal
- Eiwitten
- 57 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 137 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pesto di carote e noci
10 min
Pesto di zucchine, pistacchi e basilico
10 min
Pesto fresco del riciclo
10 min
Pesto giallo noci e fiori di zucca
10 min
Pesto ai fiori di zucca e pinoli
10 min
Pesto di robiola al sapore di mare
10 min
Pesto al formaggio con anacardi, pomodori secchi e finocchietto selvatico
10 min
Pesto di pomodori secchi e aglio
10 min
Pesto alla siciliana
15min
Pesto di nocciole
10 min
Pesto di pomodori secchi
10 min
Sugo bianco di ricotta e zucchine
30min